Life is a bumpy ride

Nu har jag återhämtat mig från halsflussen och idag har jag jobbat min andra dag. Det kändes riktigt bra, förutom att man alltid är lite vilse i pannkakan så här på nya jobb. Och faktum är att det gav mig en massa energi. Jag var trött som en sengångare innan jag åkte dit, men kom hem med en hel del ork. Jag lagade mat, gick ut och hämtade ved och tog sen en lång och mysig promenad i mörkret med hundarna. Det snöar mycket nu, varje dag! Jag älskar det verkligen. Och det är en fröjd att se dessa hundar när de är i sitt ”rätta element”.

Som sagt, livet är en gropig resa. Man tar sig upp, man ramlar ner och man tar sig upp igen. Nu väntar jag på att energin kommer tillbaka på mornar och förmiddagar också, så att man kan utnyttja dagarna till fullo. Har jag bara orken så har vi tid att ta härliga turer innan jobbet.

20160112_20485620160112_204837

3 reaktioner till “Life is a bumpy ride

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s