Hundgårdsjobb och mera drag

Idag har pappa varit här och vi har jobbat vidare med hundkojan i hundgården. Nu när jag har börjat jobba så blir det viktigt att isolera kojan så att de kan vara där medan jag jobbar. Så vi har lagt isolering och sedan plast ovanpå. Och sist har vi skruvat upp skivor på insidan.

För att spara pengar och arbete eftersom gården ändå ska säljas så gjorde vi det lite lätt för oss, för det viktigaste är ju att hundarna inte fryser, och inte att det är en snygg hundkoja. Vi har inte hunnit göra finishen på utsidan, men nu går den i alla fall att använda. Jag ska hänga över någon matta eller nåt vid ingången så blir det ännu mer isolerat.

Hundarna har varit med ute hela dagen när vi har jobbat och de har varit nyfiken på vad vi har sysslat med. Amy verkar gilla hundkojan för hon skulle hela tiden in och lägga sig i hundsängen som finns därinne.

Annars har vi tagit det lite lugnt idag, för igår tog vi en härlig dragtur innan jobbet. Har hittat en så himla bra slinga att köra lagom innan jobbet.

20160123_154522E20160123_155623Skärmklipp5ESkärmklipp4E

2 reaktioner till “Hundgårdsjobb och mera drag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s