Dia är en hit på jobbet!

Idag var det andra dagen som Dia följde med till jobbet och det klarar hon ju bättre än väntat! Redan nu andra dagen kändes det som om hon var lite mer avslappnad, hon strosade runt lite i stallet och nosade runt.

Hon har redan blivit en hit bland människorna i stallet, men ändå behandlar de henne med respekt. De kikar på henne när de pratar med mig men ingen går fram och tränger sig på vilket är kanon! Känns som om Dia kommer att vänja sig rätt snabbt vid både stallet, människorna och hästarna. Det är ju tur för det är samma människor som kommer och går varje dag, så vänjer hon sig vid det kommer det att vara rätt lugnt sen. Hon fungerar lite likadant som jag; trivs bäst i en lugn miljö där jag känner folk.

Jag är så glad för att det här jobbet dök upp. För det första kan jag ha med Dia, och jag skulle kunna ha med mig alla tre hundarna om jag var tvungen. Dessutom så är hon så snäll min arbetsgivare. Det har strulat med pengar då de ännu inte har kommit in på kontot av någon anledning, eftersom det fortfarande är praktik så ska jag få pengar från försäkringskassan. När jag berättade det och sa att jag skulle ha svårt att tanka bilen snart, så gav hon mig pengar att tanka upp bilen för. Jag har även berättat om det här med gården och att jag inte vet var jag ska bo och då sa hon att de har en lägenhet på gården där jag kan bo om det krisar, och att jag kan ta med hundarna.

20160128_124340E20160128_12433620160128_124237E20160128_141203

2 reaktioner till “Dia är en hit på jobbet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s