Nu är vi redo att gå vidare

Att sörja tar tid och det måste det få göra. Nu har jag gått under ett bra tag och sörjt förlusten av mitt gamla liv, och gården. Det har tagit mig hårt.

Men på något sätt känns det som om jag börjar sörja färdigt. Och nu kan jag till och känna att jag vill flytta och hitta något nytt och bra, jag och vovvarna. Jag säger inte att jag allt kommer att bli bra nu och att jag mår toppen, men jag har börjat längta efter ett nytt fint litet ställe.

Få börja om, läka och hitta ett nytt sätt att leva och ha kul.

20160201_133751E20160201_133809E20160201_133820E

4 reaktioner till “Nu är vi redo att gå vidare

  1. Har ju bara hängt med i din blogg några veckor, men hemskt tråkigt allt som hänt! Dock låter det ju jättebra att du är sugen på nytt ställe och att leva! Kommer säkert ta tid innan allt är bra, men jag hoppas du och vovvarna hittar ett bra ställe där ni får må bra! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s