Paradise lost

Det som var ett paradis är inte det längre, och det är inte så konstigt. Nu fasar jag till och med för att min älskade gård kommer att bli källan till ännu mer konflikt och kaos. Jag har plötsligt blivit lämnad här ute med allt ansvar. Det tycks som om det är jag som ska underhålla detta fram tills försäljningen, betala el och alla räkningar. Allting man kommer överens om tillsammans är ju helt ok, men känslan av att sitta här ute och undra hur fan blev det så här? det är inte det minsta roligt. För att tala klarspråk så känns det som om allt är kaos runtomkring mig, och jag är rädd för hur det här ska sluta, faktiskt. Det är ju inte helt ovanligt att det blir konflikter kring separationer och försäljningar. Men jag vill vill vill INTE att det ska bli så, och jag från min sida kommer att göra allt för att undvika det. Men även jag har gränser där jag säger stopp, jag tänker inte ta det här. 

Jag känner en ökande instinkt att fly. Vi måste bort härifrån, jag och hundarna (som nu också är helt på mitt ansvar). Varje dag tittar jag på hemnet och på blocket. Jag vill hitta ett nytt paradis, för jag har förlorat det jag hade.

Ett litet hus med en lite större tomt åt hundarna. Egentligen behöver vi inte så mycket. Fina skogsvägar. Lugn och ro. Jag kikar även på uthyres då det skulle kunna vara ett alternativ tills jag hittar något att köpa. Men det är inte så lätt att få hyra någonting med tre stora hundar.

Men jag söker vidare och vi ska nog hitta tillbaka till livet igen. Vi flyr i alla fall ut i skogen titt som tätt, och glömmer bort kaoset. Vi har hittat en ny skogsväg, väldigt enskild, vår nya favorit! Och så länge temperaturen är under noll så är det helt ok, även om vi saknar snö och drag!!

IMG_0033 (2)EIMG_0026 (2)EhfgEIMG_0192 (2)EIMG_0156 (2)EIMG_0067 (2)EIMG_0259 (2)EIMG_0256 (2)EIMG_0165 (2)EgEIMG_0120 (2)E

4 reaktioner till “Paradise lost

  1. Åh jag förstår din känsla av osäkerhet inför framtiden! Jag har precis lyckats lägga vantarna på mitt drömställe, skulle bli så himla ledsen och besviken om något hände med det…

    Jag råkar faktiskt veta att ett annat hus i det området ska säljas inom snar framtid. Det ligger i Gottröra, Rimbo och är ett fantastiskt fint område. Relativt nära till busshållplats med buss till Uppsala/Norrtälje, med stoooora skogspartier, åkrar och ängar runtomkring. Men vad är det du tänkt dig rent platamässigt? 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s