Att våga ta steget

Usch, då har man drabbats av en förkylning. Just nu är det det ena efter det andra känns det som. Inte på topp nu precis, men då kan det bara bli bättre, som jag brukar tänka.

Den här söndagen påbörjar vi i långsam takt, med te och strepsils och Downton Abbey. Hundarna har varit ute på gården, men de verkar inte uppskatta det här leriga vädret de heller.

Det här är ju hemskt… vädret alltså. Varannan dag kallt och varannan dag milt. Då blir det bara is och slask av det hela, inget dragväder alls att tala om… Jag saknar snön och draget! Vi som precis hade kommit igång.

Jag har mycket tankar nu för tiden, om framtiden och allt. Jag har länge funderat över det här med att starta eget av något slag, och ibland känns det nästan som den enda vägen att hitta någonting som passar mig, någonting som gör att jag kan trivas med mitt liv. Men det känns som ett så otroligt stort steg, och det förblir bara tankar. Men tankarna försvinner inte, utan blir bara allt starkare. Det gäller bara att våga ta det där steget ut i det okända. Det svåraste är ju kapital och sådant, och att lyckats överleva på det man gör.

Det får väl mogna lite till… Just nu har jag tillräckligt mycket att stå i.

IMG_0269 (2)EIMG_0275 (2)EIMG_0285 (2)EIMG_0283 (2)E

 

2 reaktioner till “Att våga ta steget

  1. Tycker mest jag duschar av Wille och hans långlina just nu efter våra promenader. Både han och jag är skitiga jämt samt golvet i lägenheten som permanent har tassavtryck på sig:) Tycker att du bara ska starta. Har själv suttit i samma sits och det är inte en så stor grej när man väl gjort det. Lite bökigt om man startar AB och inte har någon verksamhet. Du måste ändå göra en massa pappersarbete och bokföra in räntan på aktiekapitalet vilket var jättejobbigt. Vi säljer vårat AB i dagarna och jag tänkte starta enskilt bolag nu. Mest för att jobba upp ett startkapital. Bara gör det så löser det sig efter hand. Lycka till Mirella http://www.livetmedhund.se
    Älskar dina bilder

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s