Lite mer flyt, tack!

Livet är som en åsnekärra som gnisslande försöker rulla fram på trasiga hjul. Inget flyt precis. På kvällarna funderar jag över vart vi ska ta vägen, jag och hundarna, och om dagarna försöker jag lappa och laga trasiga saker.

Precis när vi kommit igång med draget försvann snön, och nu, efter en tid av is och halka, när marken äntligen blivit tillräckligt bar för barmarksdrag, då har kedjan på cykeln hoppat av. (och jag är värdelös på att laga cyklar).

Det känns som ett skämt ibland. Ett dåligt skämt. Sedan jag började på nya jobbet har jag även drabbats av halsfluss, trasig bil och nu världens förkylning.

Jag var faktiskt hos en kurator idag. Vi pratade om att strukturera upp vardagen. Amen. Frågan är bara var man ska börja… Just ja, det var det där att hitta ett annat boende.

Men en sak i taget. På fredag ska jag ha möte med chefen och arbetsförmedlingen, komma överens om hur och när jag ska jobba, lön och andra villkor. Efter det vet jag lite mer om det i alla fall. Då får man utgå ifrån det. Jag och mina föräldrar ska sätta oss ner och prata om boende. Om olika vägar att gå.

Idag har vi varit i skogen, och promenerat ännu längre på den nya vägen jag har hittat. Det är ju en helt perfekt väg för drag! Snälla, bara lite mer vinter tack!!

20160209_150445E20160209_150755E20160209_150512E20160209_150741E20160209_150528E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s