Det är dagar som denna som man känner att man lever

I morse när jag vaknade var det lite vitt ute. Men under dagen har det varit plusgrader och varit snöblandat regn. Men enligt smhi ska det komma lite minusgrader nu några dagar framöver.

Hundarna blev väldigt glada när de kom ut på gården i morse och såg att det var snö. Jag passade på att ta med mig kameran ut och ta lite bilder när det var lite vitt och bra ljus. Mina fina älsklingar, jag blir glad av att sitta och redigera bilderna sen, och titta på hur fina hundar jag har.

På jobbet var det lite kalabalik när jag skulle ta in hästarna. Det här vädret gör dem nervösa och de smittar varandra. Flera hästar var vilda och stressade och jag fann mig själv i en hage med en häst som sprang runt och sparkade bakut. Det gäller att hålla sig undan. Men på något sätt har jag i och med Dia blivit van att hantera rädda djur. Tror jag i alla fall. Det gör i alla fall att jag tänker mycket på hur jag själv beter mig. Jag lyckades lugna hästen och sen gick det jättebra att ta in henne.

Det är dagar som denna som man verkligen förstår hur stora djur man handskas med och vad liten man själv är. Och man känner att man lever. Men det är någonting härligt i det där också, att handskas med någonting stort och kraftfullt. Att känna pulsen öka och sinnena på helspänn. Kanske är det därför jag dras till de hundraserna jag har också. Det ska helt enkelt vara lite av en utmaning.

3392

Rohan

3396

Bardeeno

IMG_0521 (2)EIMG_0465 (2)EIMG_0525 (2)EIMG_0523 (2)EIMG_0522 (2)EIMG_0526 (2)EIMG_0488 (2)EIMG_0495 (2)E

3 reaktioner till “Det är dagar som denna som man känner att man lever

  1. Vilka underbara hästar!! Ja, nog är det häftigt att få jobba med så stora djur. Man lär sig verkligen mycket av det – både om dem och om sig själv.
    Visst är det härligt när det ligger lite snö på marken! Såklart behövs lite mer snö nr man ska dra med doggsen och inte bara lite vitt…..men det blir ändå lite ljusare och trevligare.
    Superfina bilder, som alltid! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s