Stallhund och anställning

image

Nu har ännu en vecka gått på jobbet och idag hade jag ett möte med chefen och handläggaren från arbetsförmedlingen. Vi kom fram till att praktiken ska övergå i en anställning på halvtid. Känns bra att i alla fall ha det i ryggen, och en halv riktig lön.

Dia har varit med på jobbet igår och idag och det går verkligen framåt. Hon är mer avslappnad och går runt och nosar. Det är inga problem att ha henne lös runt hästarna, hon håller sig undan 🙂 Hon har blivit en riktig liten stallhund 🙂

image

2 reaktioner till “Stallhund och anställning

 1. Hej! Vilken fin blogg du har och väldigt fina hundar! Följer dig här och på instagram och blir betagen av dina fina bilder. Speciellt kul att läsa om Dia och se bilder på henne. Är väldigt intresserad av Tjeckoslovakisk varghund och funderar på att skaffa en, men det verkar finnas så få i Sverige. Har du något tips på var en kan få träffa några och om det finns någon som föder upp dem nu (alla hemsidor verkar så gamla och ouppdaterade)?

  Mvh,
  Lisa

  Gilla

  1. Vad kul att du gillar min blogg 🙂 nej det finns inte så många av rasen i sverige, men det finns ett par uppfödare här. Jag rekommenderar att du tar kontakt med kennel wolfdog of sweden (stockholm), finns på facebook, eller kennel Dreamskyline (Långås, Falkenberg), http://www.dreamskyline.se/ de kan tipsa och informera om rasen 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s