Heavy mushing and a city walk

Äntligen mer snö! Idag har Sara varit här och vi har provat på kickspark/pulkadrag! Jag stod på kicksparken och från den hade vi en lina som vi fäste i en segerbadenpulka där Sara satt. Det gick bättre än förväntat, även om det var lite tungt före på grund av nysnön, så i uppförsbackarna fick vi gå. Det blev ett lite långsammare och tyngre drag, så hundarna fick jobba på bra. Men det var fint väder och helt fantastiskt. Det gäller ju att passa på medan snön ligger kvar!

Efter draget åkte vi in till Uppsala där vi gick en träningsrunda med Karak. Den lille herren behöver träna på att gå i koppel. Nu har jag tagit till nosgrimma för att helt enkelt ha mer kontroll då han är sååå stark. Men han var riktigt duktig idag, lyssnade bra och hans koppelgående blev bättre och bättre.

Efter vår träning skiljdes jag och Sara åt och jag bytte Karak mot Amy och gick för att möta en annan kompis med hennes lilla cocker spaniel. Vi tog en promenad i stadsparken och sen tog vi en kopp te på grand hotel där man kunde ta med hundarna in. Amy är ju klockren i såna situationer, sitter lugnt och tyst, och när det inte händer så mycket så lägger hon sig ner och vilar. Fantastiska hund!

Det kommer en dragfilm sen 🙂

SkärmklippgIMG_20160213_163150IMG_20160213_201322

3 reaktioner till “Heavy mushing and a city walk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s