Drag och uppfinnesrikedom

Ja nu passar vi på medan snön ligger kvar. Idag har vi kört en lite längre sträcka, och trots att det var mycket lössnö gick det kanonbra.

Jag har ju varit på väg att köpa en broms till kicksparken så man slipper slå ihjäl sig.. men på grund av ekonomin just nu så har jag inte riktigt haft råd. Så idag improviserade jag med en bilmatta och en kedja, vilket fungerade så himla bra! Mattan är ju knottrig på undersidan och gav bra grepp, men störde inte alls mycket när den inte användes. Nu klarar jag mig tills jag har råd att köpa en riktig, om jag nu behöver göra det alls…

20160214_154543

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s