Fördelen med att vara saknad

Nu börjar hundarna vänja sig vid det nya livet, där jag jobbar och de får vara i hundgården några timmar om dagen. De verkar klara det riktigt bra, till och med Dia. Jag varvar mellan att ta med Dia till jobbet och att låta henne vara med de andra i hundgården, för att hon ska vänja sig vid det också.

Varken jag eller hundarna är så vana vid att vara ifrån varandra på det här sättet, men det har faktiskt sina fördelar att vara saknad. När jag kommer hem blir de naturligtvis jätteglada. Det första de gör är att springa runt på gården och busa busa busa. Efter det så är de runt mig. Det är då jag passar på att träna lite med dem, för tro mig, de är VÄLDIGT lyhörda och engagerade då 🙂 Särskilt Amy har blivit väldigt kärvänlig, busig och samarbetsvillig, och det är väldigt kul för hon är en fantastisk hund när hon är på det humöret. Karak är nästan alltid på det humöret, och Dia är aldrig på träningshumör, så jag har en av varje hehe.

IMG_0363 (2)EIMG_0514 (2)EIMG_0457 (2)EIMG_0454 (2)EIMG_0396 (2)EIMG_0431 (2)EIMG_0515 (2)EIMG_0519 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s