Bloggat mindre och levt mer

De senaste dagarna har jag levt lite mer än vanligt faktiskt. Och jag kände att jag behövde ta en paus från datorn. Jag har mått bra, haft energi och varit helt inne på att ta tag i mitt liv och gå vidare, till någonting nytt och bra.

Idag har jag lyssnat högt på hårdrock och städat och rensat här hemma medan hundarna har busat på gården. Efter städningen tog vi en härlig dragtur, vilket gick kanon då det var bra underlag. Och min hemmagjorda broms fungerar fortfarande utmärkt. Efter dragturen tog jag en sväng in till stan och handlade lite nya kläder för första gången på lääänge. Kände för att unna mig själv någonting.

20160220_131251 (1)

4 reaktioner till “Bloggat mindre och levt mer

  1. Det gjorde du rätt i! Underbart att investera i sig själv ordentligt och göra sånt man mår bra av
    Så kul att ni kör så mycket drag! Ska också börja lite, hade jag tänkt. Så mycket grejer att köpa in från början, bara. Men jag blir inspirerad av att läsa när ni tränar drag och så har jag draghundsfolk omkring mig också

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s