Du är en klippa Karak!

Jag måste bara göra ett inlägg tillägnat min favoritpojke Karak. Trots att jag inte har haft honom så länge så älskar jag den hunden djupt. Det är något med hans karaktär som gör att han charmar alla som möter honom. Med sitt breda, glada ansikte och tillgivet svängande svans gör han mig varm i hjärtat så fort jag tittar på honom.

Visst, han kan vara lite bökig i mötet med främmande hundar, han säger ifrån när det är något han inte gillar, och han är en stark gosse, men han är stjärnan på min himmel. Idag var vi i skogen jag och hundarna, och Amy och Dia hade lite svårt att hålla fokus på mig, var nog färska spår som störde deras koncentration. Amy tog ut svängarna lite och jag fick koppla henne tillslut, men vem gick troget vid min sida, inte alls lika intresserad av skogens alla lukter, jo Karak.

Han är min superdragkille, och min nallebjörn. Jag älskar dig ❤

IMG_0532 (2)EIMG_0549 (2)EIMG_0600 (2)EIMG_0605 (2)EIMG_0595 (2)EIMG_0581 (2)EIMG_0604 (2)EIMG_0545 (2)EIMG_0548 (2)E

 

En tanke på “Du är en klippa Karak!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s