Vi måste rida ut stormen

Idag tog jag en dragtur med Karak och Amy. Blötsnön gjorde turen tung och jag fick jobba nästan lika mycket som hundarna, i alla fall på hemvägen. Det är nog bara att inse att man får vänta på barmarksdraget, i alla fall för längre turer. Det blev ett rejält träningspass för hundarna i alla fall.

Livet i övrigt då? Tid är bokad för fotografering och visning av gården. Jag letar med ljus och lykta efter ett nytt boende. Det är inte så lätt då man inte bara kan hyra en lägenhet i stan. Och det skulle jag aldrig stå ut med heller, för den delen.

Just nu är det tufft. Jag är någonstans mitt emellan livet som var och livet som kommer att bli. Jag kan inte gå vidare förrän den här gården är såld och jag har landat i någonting nytt. Det är svårt att leva ett normalt liv, och hundarna är det som gör att jag ändå kan känna livsglädje. Jag är egentligen väldigt utmattad, men att göra saker med hundarna skänker både glädje och lite energi. Jag längtar verkligen tills allt det här är över. Jag vill börja på något nytt!

Jag är övertygad om att allting kommer att bli bra tillslut, både för mig och för hundarna. Men just nu är det som om jag måste acceptera att jag genomgår en mycket påfrestande period som jag behöver kämpa mig igenom. Vi ska rida ut den här stormen!

IMG_0002 (2)E

Igår kväll var pappa, hans fru och min lillasyrra samt farmor här på besök. De kom med vin och middag. Det var så himla trevligt att bli ompysslad, och Zelda var med också. Det var andra gången hon och Karak träffades, så vi började med att vara ute på gården med alla fyra hundarna, så att de skulle lära känna varandra lite bättre. Det gick kanonbra! Karak var intresserad av Zelda, men respekterade när hon tyckte att han blev lite närgången. Efter en stund kom de igång i världens lek vilket var kul att se! Tyvärr tog jag inte ut kameran och fotade, hade blivit härliga bilder! Det var kul att Zelda kom hit igen och hon själv verkade överlycklig! Jag saknar henne verkligen, och agilityn. Så jag bestämde mig för att börja ta hit henne igen, nu när hon och Karak känner varandra lite bättre. Jag måste också prova henne i draget, för pappas fru har kört lite tolkning med skidor med henne. Skulle vara kul att se om hon kan gilla barmarksdrag i vår!

20160306_171521E

6 reaktioner till “Vi måste rida ut stormen

 1. Måste bara säga att det är otroligt upplyftande att läsa din blogg just nu! Alltid egentligen, men just nu mår jag själv väldigt dåligt och står inför många val och förändringar. Skönt att läsa om dina tankar när du är i en liknande sits och din styrka att ta dig igenom det!

  Gilla

  1. Det var kul att höra! Ja visst är det skönt att läsa om andra som är i liknande situation, man känner sig inte lika ensam då.. lycka till med dina val och hoppas du mår bättre snart! kram

   Gilla

 2. Tack så mycket, och detsamma! Jag håller verkligen alla tummar och tår för att ni hittar den där perfekta gården för dig och hundarna som är tillräckligt billig att man ska kunna ha råd med den. Kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s