Idag lackade jag ur!

image

Ja… bättre dagar har jag haft. Sedan kl nio i morse har jag städat, röjt sopor, plockat undan på gården och förberett inför visningen. Helt ensam. Jag hann klart i tid men det var på håret och med andan i halsen.

När visningen välj var slut och jag kom hem upptäckte jag att jag inte hade nåt internet. Jag vill inte gå in på detaljer, men i alla fall hade personen i fråga (obs, inte Mikael! ) sagt upp internet med omedelbar verkan. Utan att prata med mig eller ens ge mig en dag att skaffa nytt bredband. Snacka om att jag lackade ur! Det var tacken för att man slitit som ett djur inför visningen,  under en försäljning som jag inte önskar eller har valt själv.  Jag var som en vulkan som har hållt inne med så mycket och tillslut får ett utbrott.

Snacka om att känna sig som en fimp, slängd på marken och nertryckt under en skosula. Hundarna tittade storögt på mig när jag gick bärsärk i telefonen.

Efter en timme och en kvart kom jag fram till Telia och fick veta att det fanns en notering i uppsägelsen,och det var att abonnemangetfick inte öppnas igen. Så jag fick beställa ett nytt abonnemang till mig själv.

Så nu kan jag avslöja att jag är både trött och less. Trött som i utmattad och less som i nu jävlar tänker jag inte bli överkörd fler gånger.

Nu ska jag sova dem tunga utmattningens sömn och vakna till en ny dag!

Kom ihåg: våga säga ifrån när någon behandlar dig illa!

Godnatt!

2 reaktioner till “Idag lackade jag ur!

  1. Usch och fy! Känns ju som att personen är helt enkelt elak som dessutom säger åt dem att abonnemanget inte får öppnas igen, och inte säger till dig! Att bara sätta sig och slöa framför datorn kan ju varit väldigt avslappnande efter något sånt där som städa med andan i halsen… Jag blir irriterad bara min rumskompis glömmer stoppa in routern igen när han använt det eluttaget…

    Hoppas verkligen att resten av den här resan kan få gå smidigt för dig och att du hittar det perfekta hemmet för dig och vovvarna snart! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s