Fotografering, visning, check!

Ja då var det äntligen överstökat, både fotograferingen och visningen. Allt har gått bra, men jag måste erkänna att jag är helt slut! Det tar på krafterna, plus att jag har fått kämpa för att få igång ett nytt bredband, men nu fungerar det i alla fall. Det är egentligen helt sjukt hur handikappad man känner sig utan internet.

Men fotografen var inte ens klar när mäklaren ringde och hade några fler som ville titta på gården, så nu ska vi ordna en till liten visning. Det är ju självklart bra att folk är intresserade, även om det är mycket jobb med det. Min föräldrar har i alla fall varit här idag och hjälpt mig, vilket jag är evigt tacksam för ❤

IMG_1144 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s