Vår och vikten av vänskap

Det är inte de vänner som man har känt längst som automatiskt är de bästa vännerna. Ibland stöter man på folk som det känns som man har känt hela livet. På senare tid har jag träffat några människor som har kommit att betyda mycket för mig, bland annat Nicole (husky Eldar) och Sara (pass out). Idag fick jag och hundarna besök av en annan sån vän, och med sig hade hon lilla spanieln Bayley.

Bayley är en väldigt rolig hund, snäll och glad, men med ett OTROLIGT resursförsvar. Hon försvara allt, och som tur är så är mina tre hundar väldigt duktiga på att respektera detta så det hela flöt på väldigt bra!

Vi var ute på gården i vårvädret, Bayley var helt upptagen av att gå och nosa och gräva. Sen gick vi in, låg på golvet och gosade med Karak, pratade om livet, drack kaffe, åt kakor och pratade ännu mer om livet. Lagom till middag kom syster över med sushi. Vi åt, skrattade och drack ännu mer kaffe. En väldigt trevlig dag som var så otroligt välbehövlig efter de här hektiska dagarna.

En sak har jag verkligen bestämt mig för och det är att ta vara på bra vänner. När man är i en relation är det så lätt att vardagen äter upp en att det rinner ut lite i sanden sånt här att träffa vänner. Jag har varit väldigt dålig på det de senaste åren. Sen är man kanske lite olika, men för mig är vänner otroligt viktigt. Och de ska vara de här vännerna som man lär känna på djupet, som man både kan skratta och gråta med och som verkligen tycker om en för den man är. Av någon anledning har jag lyckats hitta dessa människor inom hundvärlden.

IMG_1360 (2)EIMG_1299 (2)EIMG_1333 (2)EIMG_1312 (2)EIMG_1388 (2)EIMG_1318 (2)EIMG_1371 (2)EIMG_1449 (2)EIMG_1324 (2)EIMG_1445 (2)EIMG_1454 (2)EIMG_1474 (2)E

6 reaktioner till “Vår och vikten av vänskap

  1. När jag var lite yngre var jag alltid lite ledsen över att jag inte hade några riktigt gamla barndomsvänner direkt (EN endaste har jag, men hon är å andra sidan fantastisk när vi väl hinner ses och prata), men på senare år har jag insett att de vänner jag fått inom loppet av… Fem år kanske, har kommit mig så mycket närmre än de jag känner sedan längre tid. Jag tror ju lite på att man lever flera liv, så i och med det tror jag också att man kan känna en djup samhörighet med nya bekantskaper just för att man redan känt dem i tidigare liv ^^

    Gilla

  2. Låter helt underbart! Hoppas på något liknande jag med, att hitta underbara kompisar i hundvärlden! Och då jag hittat massor av fina bloggar (din, husky Eldar, Pass out bland annat), så tror jag att chansen att hitta fina människor är stor! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s