Ett härligt erbjudande!

Posted on

Idag fick jag ett erbjudande från min vän som var här igår, med spanieln Bayley. Att jag kan få bo hos henne innan jag har hittat nåt eget jag kan köpa. Det kom lite som en skänk från ovan. I så fall skulle jag få ett eget stort rum med utgång till gården. Det är ett fint område i Uppsala, med mycket natur och nära till skogen. Dessutom skulle det kunna vara väldigt trevligt att inte alltid vara själv, det blir ju ett lite mer socialt liv.

Jag märker direkt hur det lägger sig ett lugn i mitt sinne när jag tänker att boendet skulle ordna sig, för det är klart att det är en stress även om jag försöker tänka på att det kommer att ordna sig. Det jag behöver är ju en plan.

3 thoughts on “Ett härligt erbjudande!

  sognafaret said:
  18 mars, 2016 kl. 10:26

  Så bra, da slipper du å bekymre deg for det lenger. Da blir det nok en flott påske på dere!

  Gilla

  Passout! - Livet med fyrfotade said:
  19 mars, 2016 kl. 12:02

  Jaaa vad bra! Då hinner du landa lite och slipper stressa så med allt! ❤

  Gilla

  Nasti Samoyed said:
  19 mars, 2016 kl. 08:30

  Åh, va skönt! Även om det är saker kvar att göra, så finns det ju lite ro i att veta att du har någonstans att bo! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s