Lerig och smärtsam problempremiär…

Idag blev det premiär för barmarksdraget! Tyvärr en ganska misslyckad sådan. Jag som var så stolt över mig själv att jag lyckades få på kedjan på cykeln som hade hoppat ur. Men sedan när vi hade kommit en bit upptäckte jag att jag skulle ha behövt pumpa däcken också. Dessutom hoppade kedjan av igen ungefär efter halva vägen, vilket medförde att jag slog smalbenet mot cykeln och höll på att ramla. I smärta och förtret fick jag gå i uppförsbackarna när det blev för tungt för hundarna, och sen fick jag försöka ta det lugnt och bromsa med handbromsen på vägen hem. Lerigt var det dessutom så var helt prickig när jag kom hem. Dessutom vill min förkylning inte ge med sig, har dragits med den i två veckor nu.

Jag drömmer om att ha en lite mer rejäl trehjuling eller fyrhjuling att dra med, så någon gång måste jag ta mig råd och införskaffa en sån!

20160319_131340IMG_1132 (2)

Nej, detta är INTE min favoritårstid…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s