Sockrock och polarhundspolarna

Det fanns två polarhundar och en varghund här hemma som kände sig lite understimulerade, så gissa om de blev glada när de såg att vi var på väg till skogshagen för att träffa polarhundspolarna. Det var vilda Wilma och vackra Vilde, som de träffat några gånger tidigare. Det blev en högljudd återförening och jag försökte fånga deras lek mitt bland mjuka nosar och yviga svansar. Tänk att jag alltid blir lika glad när jag träffar såna här hundar. Det är som ett lyckopiller, de förmedlar sån glädje och ohejdad energi. Det smittar av sig! Det är som om man hamnar närmare naturen, närmare det vilda och otämjda, långt bort från fåfängan, det tillrättalagda och dömande. Här får man bara vara sig själv.

IMG_1717 (2)EIMG_1575 (2)EIMG_1585 (2)EIMG_1619 (2)EIMG_1722 (2)EIMG_1570 (2)EIMG_1686 (2)EIMG_1688 (2)EIMG_1643 (2)EIMG_1655 (2)EIMG_1729 (2)EIMG_1714 (2)E

Dagen började med att Sara kom hit och vi rockade sockorna allihop. För er som inte vet var det innebär så är det att man ska ta på sig färgglada och olika sockor för att hylla människors olikheter. Det är tydligen något barn som har startat det, och det gör att det känns både viktigt och sympatiskt. I början var hundarna väldigt skeptiska till det här med att ha sockor på sig, men efter lite kul träning med godis verkade de tycka att det var helt ok!

IMG_1489 (2)EIMG_1508 (2)EIMG_1512 (2)EIMG_1497 (2)E

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s