Påsken och dagar i sorg

Påsken tillbringade vi ute vid kusten med mamma, hennes gubbe, Sara och hennes man. Det var väldigt trevligt att komma bort ett tag, umgås, äta god mat och gå långa skogspromenader.

IMG_1930 (2)EE

Sen drabbades jag av en fruktansvärd hemlängtan, och igår när vi kom hem jag och hundarna var vi ute länge på gården i solen, hundarna sprang runt som galningar, glada över att vara hemma. De älskar verkligen det här stället och det gjorde att jag drabbades av sorg.

Nu ligger gården ute på hemnet. På söndag är det öppen visning. Jag visste ju att det här skulle bli en jobbig tid, en tid med blandade känslor. Jag vill gå vidare, hitta något nytt och fint, och jag är övertygad om att allt kommer att bli bra tillslut. Men just nu känner jag bara sorg.

IMG_1900 (2)EIMG_1902 (2)EIMG_1908 (2)EIMG_1910 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s