Sista tiden i huset

Ja, nu har jag varit lite frånvarande. Dels beror det på allt jobb kring försäljningen som visningar och allt det där. Och att jag håller på att förbereda mig inför ett nytt liv. Jag håller på att ta farväl av gården, för jag tror att det kommer att ta ett tag att göra det. Det finns ett vemod, men jag blickar framåt. Och jag har en stark känsla av att framtiden kommer att bli bra!

På senaste tiden har jag träffat nya vänner som har kommit att betyda mycket för mig, jag har en harmoni med hundarna och jag har bestämt mig för att byta jobb. Bitarna faller på plats. Och framför allt känner jag en massa glädje inför livet igen!

Nu är visningarna klara och det kom en hel del folk, så det är bara att hoppas på det bästa!

IMG_1814 (2)EIMG_1822 (2)E

En tanke på “Sista tiden i huset

 1. hej!
  Kul att läsa att du andas optimism.
  Håller tummar att försäljningen går bra samt du & ditt gäng finner ro.
  Du har fortfarande underbara bilder på dina bästa vänner.
  Kramen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s