Nu är gården såld, nu vänder det

Igår satt vi och skrev på en massa papper. Och nu är gården såld. Det är med blandade känslor jag gick ifrån mötet. Det känns jobbigt och tungt. Sorgligt. Men samtidigt väldigt bra då vi fick bra betalt samt friskrivning. Det är nästan det bästa; att kunna lämna det utan att det dyker upp någonting senare som man blir ansvarig för. Men även om det finns skavanker så är det ett fint hus som de har köpt.

Köparna var väldigt trevliga och det känns bra att lämna över gården till dem. De har också tre hundar så det kommer passa utmärkt.

Och vi då? Nu får vi bli lägenhetsfångar ett tag medan vi söker efter ett nytt hundvänligt boende. Framtiden känns numera lustfylld och spännande, av en anledning jag tillsvidare låter vara osagt. Jag har någonting att se fram emot. En tid i livet är förbi och en annan tar vid. Mitt liv har varit smärta och kaos i mer än ett år, men nu vänder det.

IMG_1210 (2)EIMG_1158 (2)EE

2 reaktioner till “Nu är gården såld, nu vänder det

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s