Ett annorlunda liv

Just nu befinner vi oss i någon slags mellanvärld. Jag pendlar mellan att bo hos en kompis och att bo hemma. Jag har inte berättat om det, men två dagar innan den stora officiella visningen upptäckte vi en vattenläcka i köket. Helt otroligt. Så nu är försäkringsbolaget indraget och de håller på att riva upp i köket. Detta gör att jag inte har något kök hemma, och att det rent allmänt är rätt omysigt att vistas där. Jag och hundarna brukar åka dit en sväng på mornarna så att de får busa på gården, och sedan håller vi oss borta.

Den första juni är det tillträde för de nya ägarna, och tiden går ju så himla snabbt. Så jag har redan börjat packa saker i kartonger. Det känns väldigt konstigt. Sorgligt. Men samtidigt ska det bli skönt att kunna gå vidare och lämna det här bakom sig, när det ändå är ett avslutat kapitel.

Hundarna är tappra. Det blir mycket miljöträning i stan, vilket är bra för dem! Vi tränar på att möta människor, andra hundar, katter, harar och allt möjligt. Det märks att de redan nu börjar vänja sig lite vid den nya miljön.

Varje dag sitter jag och kikar på hemnet och drömmer om mitt nya hem. Tills dess får man försöka göra det bästa av situationen!

Hos kompisen där vi bor finns det två katter, vilket har varit intressant med tanke på Karak. I början var han väldigt uppspelt, verkade nästan rädd. Vi har skaffat en barngrind och satt in till sovrummet så att katterna ska ha någon stans att fly undan. Dia och Amy har redan vant sig vid katterna, och även Karak börjar lugna ner sig. Jag har en förhoppning om att han faktiskt kommer att vänja sig vid dem.

IMG_2116 (2)EIMG_2107 (2)EIMG_2118 (2)EIMG_2123 (2)EIMG_2108 (2)EIMG_2120 (2)EIMG_2106 (2)EIMG_2105 (2)E

3 reaktioner till “Ett annorlunda liv

  1. Det verkar motigt för dig men du ska se att det har varit någon meninge med alla jobbigheter. Hoppas ni har en bra dag ute idag./P

    Gilla

  2. Tråkigt med vattenskadan! Särskilt som det kom precis innan visning och allt!
    Men skönt att livet funkar hos kompisen med vovvar och katter! Håller tummarna att du snart hittar ett bra ställe att bo på själv! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s