Träningsvärk och kändisar i Källparken

I går tog jag på hundarna dragselarna, tog på mig själv midjebältet och så gav vi oss ut på en joggingtur (eftersom jag fortfarande inte haft tid att laga kedjan på cykeln). Det var en riktigt härlig tur, och det är ju fantastiskt vilken draghjälp man får när man ska springa. Jag är ju inte någon joggingmänniska egentligen, men med hundarna blir det en helt annan sak.

Det var två saker jag kanske inte tänkte så mycket på och det ena var att jag är grymt otränad när det kommer till löpning, och sen att jag har haft en del problem med mitt ena knä. Så idag har jag GRYM träningsvärk, samt ont i knäet. Men det var det faktiskt värt!

Eftersom jag och lilla flocken håller på att flytta in till stan har det blivit helt andra miljöer för hundarna. Amy och Karak tycker bara att allting är väldigt spännande, medan Dia nog tycker att livet är lite jobbigt just nu. Vi går ofta i Källparken, som ligger precis där vi ska bo, och vi har nog redan blivit kändisar. Det är många som går, cyklar och rastar hundar i den parken, och det är ju få som missar en liten tjej med tre stora hundar av raser man inte så ofta ser i stan. Karak kan ju dessutom låta en hel del vid hundmöten, så det skulle inte förvåna mig om en del pratar om ”den där elaka malamuten”. Han som är så snäll ❤ Men det blir mycket träning när det gäller hundmöten nu i alla fall. Parken är väldigt öppen vilket gör det lätt att hålla avstånd och träna. Jag tror att alla tre hundarna kommer att göra stora framsteg under den här perioden.

20160419_105734E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s