Vår nya tillvaro

image

Nu lever jag i en tillvaro mellan två liv, det som varit och det som ska komma. Jag har börjat packa saker i huset och flyttar successivt över mina ägor till mitt nya boende.

Vårt nya boende är en lägenhet i stan, långt ifrån den typen av liv vi levde förut. Men det är en period, en fas som vi tvingas igenom. Och det är faktiskt skönt att lämna gården bakom sig. Nu ser jag framåt med optimism.

I helgen besökte vi mamma ute i hammarskogen och fick en hel del soltimmar, även om det var kyligt i luften. Även om jag älskar vinter så längtar jag faktiskt efter sommaren nu. Ljuset och värmen.

Igår var jag och hundarna och hälsade på finaste Sara som driver bloggen https://passout.wordpress.com/. Vi pratade en massa, och det är så underbart med människor som man känner att man kan dela i princip allt med! ❤

Idag har vi tagit en sväng med vagnen, för första gången var jag ute helt själv med vagnen och hundarna. Det gick jättebra och var toppenkul! Oavsett hur vi bor och vad som händer i livet måste vi hitta vägar och strategier. Så det blir mycket miljöträning, människor, andra hundar, katter, harar och så vidare. Vi tar en sak i taget och försöker njuta under tiden.

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s