Vår och märkliga människor

image

Då har jag för första gången blivit polisanmäld. För bristande tillsyn av hund. Egentligen var jag förberedd på det, men kände ändå hur pulsen steg när jag fick samtalet.

Som tur var så pratade jag med en väldigt trevlig och hjälpsam polis igår, som förklarade lite kring lagen men sen sa att de inte skulle gå vidare utan att anmälan skulle läggas ner.

Jag har råkat ut för lite ”märkliga” människor den senaste tiden, så just nu känner jag bara ett stort behov av att få vara med dem som gör mig glad och son jag tycker om.

Vardagen är inte helt okomplicerad. Jag och hundarna ska vänja oss vid livet i lägenhet just nu, och dela tillvaron med två katter. För Amy och Dia är det inga problem, men med Karak krävs det lite tålamod. Men det går bättre och bättre och jag har faktiskt vissa förhoppningar om att han kommer att kunna känna sig lugn och trygg med dem.

Vi tar härliga promenader i de fina parkerna, när vi inte åker ut på landet. Livet kan verkligen förändras snabbt. Men jag mår bra faktiskt, bättre än på mycket länge! Och det har ju äntligen blivit riktig vår!

image

image

image

image

image

image

3 reaktioner till “Vår och märkliga människor

  1. Otroligt vilka människor det finns.. Man undrar om de verkligen tror på sig själva eller mest är desperata att få rätt även om de vet att de har fel :p

    Skönt att du kan släppa det så gott det går i alla fall 🙂 Och det tar tid att anpassa sig till ett liv man inte valt, men det löser sig alltid! ^^

    Gilla

  2. Vet precis hur det är du jag själv blivit polisanmäld av en ”hundtant” för mina hundar var lösa på lovlig tid & ”anföll” hennes hun, Man kommer alltid på saker efteråt det är så dags då! I Roslagen finns det tyvärr många surfi—r & surku—r. & poliser, som inte vet ngt om hundar & såsom denna polis från Hallstavik! Så jag vet hur det känns. Lyckat med ditt ”nya” liv. Varm kram fr oss i solen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s