För ett år sedan

image

Det är sjukt vad tiden går! För ett år sedan hade Mikael precis börjat komma hem från sjukhuset.

Jag och hundarna tog hand om varandra ute på gården. Vi levde ett märkligt liv, vi kämpade för en bättre framtid.

Och det blev bättre, mycket bättre. Men idag lever vi helt annorlunda. Jag läääängtar ut på landet. Varje dag funderar jag över hur vi ska se till att trivas här i stan, jag och hundarna. Samtidigt är allting så himla bra, jag mår så oroligt mycket bättre i mig själv.  Jag blickar framåt och längtar till ett nytt boende med min nya familj.

image

image

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s