Det är mycket nu

Förutom att hantera polisanmälan, utpressningar, vattenskada, flytt och inflytt, samt löp så promenerar vi i parker, träffar vänner och familj, tränar hundmöten, går med klövjeväska och försöker aktivera oss bäst vi kan.

Angående polisanmälan så är den nerlagd. Försäkringsbolaget hörde dessutom av sig igår och sa att ansvaret för det som hände faller 50/50 på mig och den andra hundägaren eftersom han hade sin hund lös. Det känns skönt att få lite upprättelse.

Det känns som om Karak har börjat lugna ner sig lite, både när det gäller katterna i hemmet och andra hundar utomhus. Jag kör mycket skvallerträning med honom och det lovar gott. Han har redan blivit lättare att avbryta och styra dit jag vill.

Dia börjar också slappna av lite i stadsmiljön. Idag när vi var ute höll hon till och med på och busade med Amy, vilket verkligen visar att hon börjar känna sig mer trygg. Det roliga med Dia är också att hon kommet så bra överens med katterna. Jag får känslan av att de till och med kan bli lekkamrater i framtiden, för katterna är nyfikna på Dia och hon har en lekfull men rätt mjuk attityd mot dem.

Det går bättre och bättre med Karak och katterna, även om det är en bit kvar. Amy och katterna går också hur bra som helst ihop.

Amy löper så nu är det också lite pyssel kring att separera henne och Karak. Men hittills har det gått riktigt bra, de sover i olika rum och är bara tillsammans när vi har full koll på dem.

Annars så är flytten igång nu, det börjar närma sig tillträdesdagen. Jag ser verkligen fram emot att få lägga allt det där bakom mig nu!

IMG_2592 (2)EIMG_2601 (2)EIMG_2562 (2)E

 

5 reaktioner till “Det är mycket nu

  1. Vilka vackra hundar du har! Skönt att det blev nedlagt, men hade blivit förvånad om det blivit annan utgång.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s