Att vara anpassningsbar

Att ha svårt att anpassa sig till nya miljöer och situationer innebär oftast ett lidande. Om man ska vara en överlevare måste man vara anpassningsbar.

Med alla förändringar som har drabbat mig och hundarna detsenaste året så har jag varit tvungen att ha en syn på tillvaron där jag måste anpassa mig och hitta nya vägar att gå. Det har inte alltid varit lätt. Från att ha varit så nära det där draghundslivet jag drömmer om, sitter jag nu här mitt i stan i en lägenhet och undrar hur allt ska gå ihop. Hur gör man med hundarna när jag nu ska börja jobba när jag inte har en hundgård?

Just nu är jag mitt inne i flytten och försäljningen av gården, så det är mest där jag är tvungen att lägga min energi, och resten tänker jag på i termer av att ”det löser sig”. Men det är klart att det finns en oro, och en hel del frågor.

För det handlar ju inte bara om hur väl jag anpassar mig, utan hur mycket hundarna ska behöva anpassa sig. Vad är bäst för dem? Och vilket liv kommerjag att kunna erbjuda dem? I mitt huvud har jag ju naturligtvis en plan som jag håller fast vid.

IMG_2638 (2)EIMG_2649 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s