Första riktiga flyttlasset

Idag har vi jobbat i flera timmar med att packa saker, lassa grejer på släp, burit tunga möbler upp till fjärde våningen, och sedan försökt hantera det kaos som blir när man pressar in allt för mycket saker i en liten lägenhet.

Man står och river sig i skallen lite och undrar med svetten lackande hur man egentligen tänkte.

Fast är det utmaningar jag verkligen gillar så är det utmaningar av dessa slag, som handlar om att inreda och göra mysigt i sitt hem. För det här är mitt hem nu, vårt hem. Och jag är en sån där som verkligen är hemmakär. Ni som har följt mig vet ju hur jag gillar inredning och vilken prägel jag satte på gården. I en sån här liten lägenhet går det inte ens att komma i närheten av det jag hade där, men det betyder inte att det inte kan bli mysigt. Jag känner att det är på god väg och det skapar välbehag.

Nu börjar jag räkna ner dagarna innan gården försvinner för gott. Vi var där i ett antal timmar idag och det gör mig så glad varje gång att se hundarna busa ute på gården. Det är det som gör mest ont, hundarnas förlust. Men men, vi hittar något nytt, något BÄTTRE!

IMG_2689 (2)EIMG_2671 (2)EIMG_2678 (2)E20160511_221304E20160517_144521E

En tanke på “Första riktiga flyttlasset

  1. Klart ni hittar nåt bättre! 😀 Kanske inte imorrn, men det kommer, det tvivlar jag inte på! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s