Polarhundsträff med polarpolarna

Idag åkte vi iväg för att träffa polarpolarna Wilma och Vilde igen. Och idag var en annan liten nykomling med också; fem månader gamla Ayla. Jag blev störtförälskad! Sån underbart vacker liten varelse, och så superkelig och härligt valpglad. Jag fick enorma cravings och var på väg att stjäla med mig henne hem.

Men ja… det var det där med att bo i lägenhet osv osv. Fan! Så just nu måste jag stilla mina ha-begär. Men sen så måste jag ha en egen liten Ayla!

Amy var med i långlina eftersom hon löper (jag hade inte hjärta att lämna henne hemma, nu så här i lägenhet så måste man ju passa på att aktivera dem när man har möjlighet) , men jag måste erkänna att för alla utom Amy så hade det varit bäst att låta henne vara hemma. Karak följde Amy vart hon än gick och var allmänt grinig om någon annan kom nära hans flickvän. Det är ju lite nytt det här med att vara hanhundsägare och man lär sig efterhand. Så även om allt gick väldigt bra (Karak morrade och sa ifrån men inget mer) så kommer jag låta honom eller löptiken vara hemma.

 

 

2 reaktioner till “Polarhundsträff med polarpolarna

  1. Åh vad mysigt! Vore roligt att komma och hälsa på någon träff, förutsatt att Karak kan komma överens med Lobo 🙂 Lobo behöver fler vänner i sin egen storlek.. ^^;

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s