Utflyttningsfest och evighetslöp

Igår åkte vi ut ett gäng till gården för att ha en liten utflyttnings/avskedsfest med fika och biljard. En utav vännerna hade också med sin lilla Rex, så hundarna fick busa och ha kul på gården. Det var glädjande att se Karak ihop med Rex, och även med Idun, tvåårig dotter till min kompis. Jag skrev ju i mitt förra inlägg att Karak kan ha svårt för små barn, och han har varit väldigt upphetsad och uppjagad kring Idun tidigare, så att han har fått stanna hemma när vi ska till dem. Men igår gick det hur bra som helst! Det var knappt så att han brydde sig om Idun, och han var lugnt när hon var i närheten.

Vi har för övrigt några kämpiga dagar framför oss. Amy har nämligen kommit in i sitt höglöp nu, och Karak har blivit väldigt ”på” henne. Amy är fortfarande inte hundra procent villig, men man börjar se tendenserna hos henne, så nu måste vi ha dem separerade hela tiden. Det är inte alltid lätt i en liten lägenhet! Men än så länge är det hanterbart även om det är lite pyssel. Men hela den här löpgrejen känns som en evighetshistoria. Hon har nu löpt i två veckor och vi alla längtar tills det är över!

Vi har en intensiv vecka framför oss, för efter nästa helg är det tillträde till huset för de nya ägarna. Så vi har en vecka på oss att tömma allt. Sen så, sen börjar vi på det nya på riktigt!

IMG_2777 (2)EIMG_2809 (2)EIMG_2825 (2)EIMG_2848 (2)EIMG_2906 (2)EIMG_2862 (2)EIMG_2842 (2)EIMG_2856 (2)EIMG_2914 (2)EIMG_2805 (2)EIMG_2808 (2)EIMG_2876 (2)EIMG_3011 (2)EIMG_2845 (2)E

2 reaktioner till “Utflyttningsfest och evighetslöp

  1. Det kommer bli bra med barnen och Karak. Han måste bara få en chans att vänja sig.
    Vi började tidigt med Alta och hon är guld med barn idag MEN vill gärna dit och hälsa och
    vara nära men detta då hon älskar dessa små två benta och vill vara där och hjälpa till om något händer.

    Känns som att din kille kanske har samma ”tendenser” så det kommer bli bra det där ska du se! 🙂 Kram

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s