Det bästa som hade kunnat hända

Jag slits mellan rädslan för att vara personlig i min blogg, och känslan av att det är helt nödvändigt. Jag skriver för mig själv, för att göra någonting konkret av allt det som finns inuti, i ens tankar, känslor och handlande.

Och jag har inte varit så öppen på sista tiden, kanske är jag rädd. Rädd för att allt det underbara ska ta slut. Mitt liv har inneburit så mycket smärta och sorg de senaste åren, så jag har liksom blivit van att lida.

Men så hände någonting som är svårt att beskriva. Det är inte bara det att jag har träffat en person som får mig att känna mig så där BRA, utan jag har träffat en person som är så himla lik mig själv, som delar humor, värderingar, mål och drömmar med mig. Och i hans kölvatten kommer ett helt nytt liv med underbara vänner, god mat, kärlek till hundarna och hopp om framtiden. Han följer med mig på det som är viktigt för mig och tvärtom. Det finns en sådan ömsesidig värme och respekt och det har jag aldrig tidigare upplevt.

Jag känner en sån tacksamhet (vart man nu ska rikta den), och en sån glädje över att ha gått starkare ur all smärta och tillslut hittat helt rätt!

Så att livet innebär en tid i lägenhet just nu kan jag leva med. För han är ändå det bästa som hade kunnat hända mig och hundarna. Jag har aldrig sett Dia så snabbt bli så trygg med en vuxen man tidigare. Så den här veckan gör vi klart på gården och sedan börjar vi vandra på vår nya underbara väg tillsammans ❤

IMG_2878 (2)EIMG_2816 (2)E

 

 

8 reaktioner till “Det bästa som hade kunnat hända

  1. Så bra! Det løser seg for snille jenter… Jeg har hatt så vondt av deg og alt det triste som har skjedd den siste tiden. Håper ikke du slutter å blogge nå, men fortsetter å dele av alt det skjønne som skjer videre. Masse lykke til!

    Gilla

  2. Åh, va härligt att läsa! Jättekul att du hittat nån som betyder så mycket, och som har samma värderingar osv! Det är ju alldeles underbart! 😀
    Du får ju hemskt gärna fortsätta vara personlig, en av sakerna som gör din blogg till en av mina favoriter! Att du delar både positivt och negativt!

    Ser fram emot att följa ditt liv nu när en del är typ klar. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s