Snart är det dags…

…att ta ett riktigt farväl av gården. På måndag åker vi dit jag och Sara för att hämta Moses (sköldpaddan) och köra honom till Sara där han ska stå tills vi hittar ett större boende. När jag åker därifrån kommer det att vara för sista gången. Jag känner redan nu att det kommer vara förenat med mycket känslor, både sorg, lättnad och en känsla av frihet. Jag känner det redan nu.

Men det är med en stark tilltro till framtiden som jag lämnar den här delen av mitt liv. Jag har förändrats mycket det senaste ett och ett halvt åren. Jag bär på mycket, men upplever att jag har blivit starkare.

Det som står på agendan framöver är att lösa problemet med hundarna när jag börjar jobba. Men som allt annat här i världen så vill jag tänka att allting går att lösa, bara man vill. Och hundarna är en så otroligt självklar del av mig.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s