Denna fantastiska, magiska hundras

I söndags åkte vi ut till Österbybruk och gick på den officiella hundutställningen där, dit jag åker varje år. Jag träffade (som varje år) min kompis och hennes varghundar. Det är alltid lika kul att träffa andra csv. Tyvärr är Dia fortfarande för skygg för att tas med på såna tillställningar, men jag tänkte att jag skulle åka på lite mindre, inofficiella utställningar med henne, och börja lite smått. Skulle vara himla kul att kunna ta med henne nästa år.

Så det här året tittade jag på fina Hattai som ställdes ut och fick exellent och tog hem BIG -4 i finalen. Varje gång jag träffar denna ras slås jag av vilka vackra, fantastiska och magiska hundar det är. Det är en spännande ras på flera sätt, så tänkande och intelligent, påhittig, otroligt kärleksfull och lojal mot sin flock, så vacker och graciös att titta på. Mycket är ovisst i denna värld, men inte att jag kommer att skaffa en till csv innan jag dör 🙂

Grattis Hattai!

20160529_105603(0)E

Hattai

20160529_105600E

Okami

20160529_111659E

Hattai

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s