Lyckliga hundar och härliga vänner

Idag packade jag och sambon en väska med sallad och dryck och tog bilen till underbara Sara som driver bloggen passout.  Vi åkte till en liten undangömd strand där man får vara för sig själv och där bevittnade vi tre väldigt lyckliga hundar.

Jag stod bara och log och kände mig helt varm i själen när jag såg detta äkta och vilda glädjerus. Vi har ju haft några dagar av riktig högsommarvärme så jag tror att alla blev lite berusade av det svalkande vattnet, även jag trots att jag bara badade fötterna.

Så dagen gick verkligen i glädjens tecken. Det känns som om dyningarna efter stormen börjar lägga sig nu. Vi har allihop börjat vänja oss vid den nya situationen och allting känns mer harmoniskt. Det är ju ofta så när man hamnar i någonting nytt och när man måste nyorientera sig. I början känner man ju av alla förändringar väldigt mycket, man är lite förvirrad i den nya situationen och känner kanske att man inte riktigt har kontroll. Men sedan faller den ena biten efter den andra på plats och man hittar ett sätt att förhålla sig till det nya. Och efter ytterligare ett tag börjar allting normaliseras.

Det är också alltid så skönt att träffa Sara, för det känns som om vi tänker så lika. Vi kan dela motgångar och framgångar med varandra och allting känns så lättsamt. Det är såna personer jag behöver runt omkring mig just nu!

2 reaktioner till “Lyckliga hundar och härliga vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s