Time flies

Idag var dagen då min lillebror tog studenten. Det är helt ofattbart vad tiden går fort! Jag minns när jag och tvillingsyrran var i centrum där i samma trädgård då vi precis lämnat alla skolår bakom oss. Time flies.

Det var ännu en dag med fantastiskt väder och hundarna fick ligga bundna vid ett träd i ena hörnet av min pappas trädgård, eftersom hela trädgården var ockuperad av bord och gäster.

Efter att ha ätit alldeles för mycket mat, i väntan på kaffet, tog jag, syster och sambon en promenad med hundarna. Zelda fick följa med och hon var överlycklig över att få träffa mig och hundarna igen. Tyvärr har min kära pappa någon slags begynnande pälsdjursallergi och jag är lite orolig för Zeldas framtid. Jag har sagt att de inte får göra sig av med henne utan att först kolla med mig, och pappa försöker sälja in Zelda till mig varje gång vi ses. Tyvärr tillåter ju inte vår nuvarande boendesituation ännu en hund, så nu måste vi flytta illa kvickt, hehe.

Det var trevligt att träffa folk som jag inte träffat på ett tag, och det slår mig vad lång tid som egentligen gått då jag inte ”levt på riktigt”. Det är ett och ett halvt år som mer eller mindre ”försvann”. Men nu tar vi ett kliv in i en ny tid, och det är kul att höra från andra att jag ser ut att må så bra, för det gör jag!

Det är också roligt att hundarna får så mycket positiv uppmärksamhet. Min styvmors bror gosade länge med Karak och sa att det var den mest sociala hund han träffat på hur länge som helst. Jag får ofta höra att de är så snälla, lugna och fina. Det gör att jag känner mig stolt och glad över att få ha dem vid min sida. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s