Livets hårda skola

Det är lite tyst här på bloggen, jag har fullt upp med att hantera mitt ex  familj. Utan att gå in på alla bedrövliga detaljer så har jag insett att jag faktiskt börjar känna mig smått trakasserad. Konflikten som har varit i över ett år har gått från att ha varit en konflikt till att ha blivit nån sjuk hämndaktion mot mig, hotfulla sms om att de ska polisanmäla mig etc. (känner jag igen det här?)

Vi har bland annat haft en konflikt kring bilen, så idag åkte jag och köpte mig en sprillans ny bil. Det kändes skönt, det sista som binder mig till dem blev jag av med. Och jag unnade mig något fint! Jag vill bara bort, börja om. Jag är less på att bli kallad fula saker, få höra om allt hemskt jag har gjort och hur dålig jag är. Så har jag haft det i över ett år. Inte konstigt att man blir lite trött i huvudet ibland.

Jag säger som jag alltid säger när folk frågar hur jag orkar; jag har en fantastisk familj och sambo, fantastiska vänner och fantastiska hundar omkring mig. Annars hade jag inte orkat. Och som sagt, det som inte dödar härdar, det är livets hårda skola. Man får lite andra perspektiv. Det är jag och Dia som kämpar lite med livet just nu. Hon är trygg och glad i lägenheten, men världen utanför är lite jobbig tycker hon. Det är en av de största anledningarna till att jag kollar runt på hemnet varje dag. Längtar ut på landet, precis som Dia.

Nog om allt tragiskt. Bjuder på lite glada bilder från häromdagen då hundarna och jag busade i hundrastgården som ligger ganska nära där vi bor. Dit går jag när hundarna behöver få springa av sig.

För övrigt så längtar jag hemskt mycket efter min nya bil som jag kan hämta tidigast i slutet på veckan. Ny bil, nya möjligheter! Det blev en Dacia på grund av dels det fördelaktiga priset, och sen att det var ett enormt bagageutrymme! Det var större än på den SUV som vi tittade på först, större än den jag har haft. Sen är det bara att tuta och köra vidare här i livet!

4 reaktioner till “Livets hårda skola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s