Till dig som krossade min bilruta…

…jag tycker verkligen synd om dig. Du kan inte vara lycklig om du har ett behov av att förstöra andra människors saker. Och blev du lyckligare efteråt? Jag kommer ju laga min bil, och sen kommer jag att gå vidare med mitt liv. Vad är det du har åstadkommit med det här?

Det är sorgligt hur många människor det finns som lever genom att skada andra, det har jag ju verkligen blivit varse. Och självklart känner även jag ilska, om inte hat, mot personer som gör mig och mina nära och kära illa. Men sen inser jag att det inte leder någon vart. Det gör inte mig lyckligare, tvärtom! Jag förlåter inte dem som har gjort mig illa, och jag tänker inte låta dem göra mig illa igen, men jag lägger heller ingen energi på att gå runt och hata och känna mig bitter. Det finns redan tillräckligt med bittra människor i vårt samhälle.

Jag vänder mig till min underbara familj, och mina fantastiska vänner, söker stöd och ork att gå vidare. Så jag åkte till pappa och så satt vi på hans uteplats och drack kaffe.

Det tråkigaste med det hela är att jag ju ska gå kurs i nosework den här veckan med Amy. Vi var där igår, vilket var superkul, men idag kom jag inte iväg eftersom jag hittade min bil med krossad ruta. Imorgon ska jag gå, men sen kan det bli svårt då bilen ska in på verkstaden. Får försöka lösa det! Hur som helst, Amy var väldigt duktig, och lugn och fin bland de andra hundarna. Min lilla pärla!

20160627_142629E

3 reaktioner till “Till dig som krossade min bilruta…

  1. Va tråkigt! Särskilt om det var bara sådär, utan anledning!
    Kul med noseworken! Hoppas ni tar er dit imorrn! Har gått kurs i det jag med, och Nasti tycker det är jätteroligt, så vi försöker träna hemma nu när kursen är slut. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s