Att leva ger mersmak

Igår gick jag och Amy klart kursen i nosework på hundhjälpen, vi fick ett fint diplom och jag åkte därifrån som en lite lyckligare människa. Dels för att det har varit roligt att gå kursen med Amy, men också för att jag känner mig lite stärkt av att faktiskt ha gjort någonting som jag länge har velat göra men inte fått till förrän nu. En liten del av det som är mitt nya liv. Och det har bara gett mersmak, jag är redan sugen att gå en till kurs!

Jag brukar inte avlägga nyårslöften, men däremot brukar jag sätta upp mål för det nya året, och ett av de målen var att ta tag och göra de saker som jag länge har velat göra, t ex gå hundkurser, träffa mer folk.

Och vet ni vad som är så härligt? Helt plötsligt stannar jag upp i tillvaron och inser att jag faktiskt sitter där på den där middagen med trevliga vänner som jag längtat efter så länge. Att jag får gäster i mitt hem och ordnar brädspelskvällar, att jag kommer iväg till mitt favoritställe över midsommar där jag inte har varit på fyra år. Jag äter god mat, dricker gott vin, lyssnar på härlig musik, går inte ensam på alla dessa hundpromenader längre. Jag går kurs i nosework och planerar resor.

Jag lever igen, och det ger mersmak.

Jag och Amy på nosework

2 reaktioner till “Att leva ger mersmak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s