Draghundshelg på landet

Från igår till idag har vi njutit av stillheten ute på landet. Vi har varit hundvakt åt draghundarna Wilma, Vilde, Zulu och Cash, som ägs av min kompis Susanne. Hon har skaffat en liten valp och skulle iväg på valpträff, så då fick vi äran att bo hos henne under ett dygn.

Svältfödd på lantliga upplevelser som jag har varit ett tag nu passade jag på att njuta för fullo; promenader i skogen, kaffe ute i trädgården och en massa hundgos i hundgårdarna. Jag tror mina hundar har njutit lika mycket som jag.

Med solen i ansiktet och gungandes i en hammock drömde jag mig bort till mitt och Andreas framtida hem på landet, och tänkte att nästa sommar sitter jag och njuter i min egen trädgård.

Hur som helst, jag åkte hem med glädje och inspiration och en längtan till mitt kommande hem på landet.

2 reaktioner till “Draghundshelg på landet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s