Livet, lite av varje

Det är sommar nu, vilket ofta innebär att man lever livet lite mer än i allmänhet. Man kanske reser, man är i sommarstugan, man hälsar på släkt och vänner osv.

Vi har också lite fullt upp av livet just nu, och vi gör lite av varje. Vi har ju precis varit uppe i Norrland på min sommarö, och nu i helgen var Andreas iväg på en tillställning med sin familj, så jag och hundarna var hemma och höll ställningarna.

Vi tog långa promenader, och besökte den stora, fina hundrastgården i Eriksberg. Jag lagade räksallad till Andreas hemkomst och idag har vi varit och inhandlat ett nytt spel. Vi är ju brädspelsfreaks båda två, som tur är! Det nya spelet blev Caverna, ett mycket roligt spel.

Så drabbades jag helt plötsligt av en plötslig kreativitet, och jag hittade ett block och lite pennor i en låda. Det var ju väldigt längesedan jag tecknade, så det har jag ägnat mig åt nu. Mer än så behöver jag inte just nu.

2 reaktioner till “Livet, lite av varje

  1. Caverna är skoj! Har dock bara spelat det med många spelare, så det har tagit lite tid. 😛

    Men shit va fint du ritar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s