I jakten på hus

För varje gång jag är hemma hos någon som bor i hus så blir min längtan till landet starkare. Ibland är det nästan så att det är på gränsen till outhärdligt. För att stilla min hunger tittar jag på hemnet och drömmer mig bort.

Men egentligen vill vi ju bort så fort som möjligt från stan, och nästa vecka har vi faktiskt hittat ett hus som vi i alla fall ska springa på visningen på. Det är nästan så att man blir lite för ivrig, jag vill ha! Det svåraste med att hitta billiga hus på landet är att det ofta inte går bussar dit, vilket ändå kan vara lite trevligt om man ska in till stan på restaurang eller får hem gäster som vill dricka lite vin. Samtidigt hade jag det ju så på gården, och man överlever ju, allt går att lösa.

Ska i alla fall bli kul att gå på visningen. Det kommer i alla fall ge en känsla av att vi är lite på gång nu.

IMG_8831 (2)E

9 reaktioner till “I jakten på hus

  1. Hoppas ni hittar ert drömhus. vi håller på att bygga vårt, trodde vi. Skulle stå klart i november 2015 men ännu har vi inget annat än en betongplatta. Väntan och längtan är som du säger outhärdlig ibland. Dessutom är vi bostadslösa under processen.

    Gilla

      1. Ja det är rätt jobbigt. Vi hoppas bara vår nya entreprenör håller sitt avtal. 🙂 Då flyttar vi in i april nästa år så 8 månader till som hemlösa.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s