Värme, hundgrind och ett hopp om ro

Vilken fantastisk värmebölja vi har som sveper in över Uppland. Hoppas ni i de andra delarna av Sverige också har fått en släng av medelhavsvärmen. Framför allt är det så fantastiskt härligt att gå ut med hundarna på kvällen och luften är alldeles ljummen.

Idag har vi äntligen monterat hundgrinden på den nya bilen, vilket blev jättebra! Det är två dörrar på den, vilket blir kanon när man har tre hundar, vilket förhindrar dem från att hoppa ut alla samtidigt. Även om de är duktiga ( i alla fall Dia och Amy :p) på att stanna kvar när bakluckan öppnas, så har man ju betydligt mer kontroll med en hundgrind. Vi monterade grinden hemma hos Andreas mamma för att få lite mer plats, och så passade vi på att äta middag hos henne också. Dia börjar känna sig lite mer hemma där, speciellt när det bara är Andreas mamma hemma.

I övrigt känns livet rätt bra, och jag känner ett växande hopp om lite lugn och ro, en massa glädje och att kunna planera framåt, och inte hela tiden vara fast i det förflutna.

20160723_192043

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s