Drömmen om landet kommer närmare…

De senaste dagarna har vi avnjutit ute i hammarskogen hos min mamma och hennes gubbe. Vädret har varit fortsatt varmt, brutalt varmt, och myggen har varit ihärdiga. Vi har byggt hundgård i värmen, tagit promenader i skogen och badat med hundarna.

Tanken är att det ska finnas en hundgård där så att det blir lättare när vi kommer på besök med våra bestar. Vi har fått upp gallret och ett tillfälligt skydd mot solen. Nu återstår det någon form av upphöjd liggplats, rymningssäkert nät till tak och hundkoja, så det får bli nästa gång vi åker upp. Vi ska även köpa till fler sektioner så att vi kan göra den större. Hundarna fick i alla fall prova den.

Nu är vi tillbaka i stan igen, men det känns som om drömmen om landet kommer allt närmare. Vi var nämligen på en visning på ett hus igår, vilket väckte en massa känslor, tankar och en stor längtan. Det är mycket jobb på det huset, men i hjärtat känner jag att jag skulle klara av väldigt mycket om jag bara fick komma bort från stan.

Så nu tänker vi, grunnar, planerar … och drömmen är inte så långt bort längre. För även om det inte blir just det här huset så känns det som om bollen är i rullning. Efter det här kommer vi inte kunna bo kvar i lägenheten som om ingenting har hänt. Då måste vi hitta någon annat, och det snart.

 

 

 

2 reaktioner till “Drömmen om landet kommer närmare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s