Snart börjar vårt nya liv!

Det var ett tag sedan jag skrev, och det beror på att det har hänt väldigt mycket på sista tiden. Det absolut bästa som har hänt de senaste veckorna är att jag och Andreas har köpt hus på landet! Det hela gick väldigt fort, vi hittade ett hus som vi åkte och tittade på, bestämde oss snabbt, lade ett bud och vann budgivningen.

Det känns helt underbart! Det bästa är att det är inflytt snart, tillträde är den sista augusti. Så det är i princip bara att börja packa. Det är lite att göra på huset som vi ska sätta igång med så snart som möjligt, men det är ett fullt beboeligt hus, och bland det första vi ska göra är att bygga inhägnad och hundgård åt hundarna.

Äntligen, äntligen kommer vi ut på landet! Då kommer det bli mycket hundliv igen, skogspromenader, bus i trädgården och drag.

Annars har vi som sagt haft fullt upp. Igår var vi hundvakt åt sötaste Kajsa. Först tog vi en promenad med hundarna, sen var vi hemma en stund och hos och sedan åkte vi hem till lägenheten där Kajsa bor. Dia och Amy har ju träffat Kajsa flera gånger tidigare, men Karak och Kajsa hade aldrig träffats. Det gick väldigt bra, de busade med varandra vilket var jättekul att se. Dia och Amy blev jätteglada av att träffa Kajsa och det var helt uppenbart att de kände igen varandra, trots att det var längesedan de sågs.

5 reaktioner till “Snart börjar vårt nya liv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s