The best is yet to come

Det känns som om jag har sagt det många gånger förut, och det har aldrig känts så aktuellt som nu. Inget ont som inte har något gott med sig, finns det ju ett talesätt som lyder. Nu när det känns som om stormen har dragit förbi, och även dyningarna börjar lägga sig, så kan jag säga att trots allt det hemska som jag har genomlidit så har det gjort att jag har växt som person, och det har lett fram där jag befinner mig just nu. Jag lever idag ett mer hälsosamt liv, med en person som verkligen passar mig, som älskar mig för den jag är och som gör livet så fantastiskt. Det finns så mycket värme och kärlek mellan oss allihop, hundar, katter och människor, tillsammans är vi en underbar flock!

Och nu står vi beredda att flytta ut på landet och allt det innebär. Jag är så himla taggad inför alla skogspromenader, allt drag och allt det som har legat i dvala den senaste tiden. Jag har haft en sån svacka av att leva och bo i stan. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att jag skulle må så dåligt av stadslivet som jag faktiskt har gjort. Därför kan jag knappt vänta på att få packa mina saker och bara lämna betongkvarteren.

 

3 reaktioner till “The best is yet to come

  1. Är så avis på dig som får flytta ut på landet! Men givetvis glad också! ^^ Min tur kommer så småningom, det är jag säker på!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s