Roliga saker på gång

Det har inte blivit så mycket skogspromenader den sista tiden på grund av husköp och annat, och jag har verkligen lidit av svår abstinens. Nu är den botad efter en rejäl skogspromenad, och hundarna njöt i fulla drag av att springa lösa för första gången på länge. Det var inget annat än ren och skär lycka! Särskilt glad blev jag av att se Dias eufori över att bara få rusa runt på fälten. Hon som verkligen INTE tycker om stan, och som tvingas utstå så mycket, vilket värme som spred sig i mitt hjärta, och en lättnad över att veta att hon snart inte ska behöva lida mer.

Andreas pappa och deras tre hundar Nellie, Tina och Maxi var också med, och kämpade för att hålla jämna steg med de långbenta. Vi tog en paus bland stenbumlingarna och vi människor åt trekantmackor medan de fyrbenta fick lite godis och Nellie gick loss på en pinne.

Och snart blir det vardagsmat med skogspromenader, då vi kommer ut på landet. Jag packar och längtar halvt ihjäl mig.

Parallellt med flytten har jag varit på en jobbintervju, och har en till inbokad i veckan, plus att det börjar dra ihop sig inför Karaks parning. Så det är en hel del roliga saker på gång!

I veckan blir det till att packa, gå på intervju, inhandla material till inhägnad och hundgård (vilka ska på plats så fort det bara går!), packa ännu mer och gnälla över att dagarna går så långsamt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s